3G Zorg met een hart voor thuiszorg - Thuiszorg aanvragen.

Over ons

Uw gezondheid goed geregeld.

3G Zorg biedt multiculturele thuiszorg met een hart voor zorg. Door een persoonlijk zorgplan bieden wij precies de hulp die u nodig heeft.
Counter image
9 +
Kwaliteitscore
Onze zorgverleners worden beoordeeld met een hoge tevredenheid van onze clienten.
Counter image
100 +
Tevreden clienten
Wij bieden passende zorg aan meer dan honderd clienten verspreid over Zuid Holland.
Counter image
30 +
Woonplaatsen
Wij zijn zorgverlener in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en andere plaatsen in Zuid Holland.

Daarom 3G Zorg

Persoonlijke hulp
Multiculturele thuiszorg
Erkende zorgverleners
Hart voor zorgverlening

Over 3G Zorg

Wij van 3G Zorg streven erna om kwalitatief en hoogwaardige zorg aan huis te leveren. Dit houdt in dat de zorg afgestemd wordt op de behoefte van onze cliënt. Aan de hand van de indicatie die door een van onze wijkverpleegkundige wordt gesteld, wordt er een zorgleefplan opgesteld. Dat kan gaan op het gebied van huishoudelijke hulp begeleiding, verpleging en verzorging. Op deze manier wordt uw kwaliteit van leven gehandhaafd en zelfs verbeterd.
Het 3G Zorg team bestaat uit specialistische verpleegkundigen en medische artsen die uw gezondheid en welzijn voorop stellen. Wij streven ernaar u op een holistische wijze te benaderen met als doel uw gezondheid en dagelijkse beleving te bevorderen. 3G Zorg is een multiculturele thuiszorg, dit houdt in dat onze zorgverleners tevens meertalig zijn. Spreek u Spaans, Portugees, Hindi, Urdu, Arabisch, Duits en Engels, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij proberen altijd een zorgverlener in te zetten die bij u past en waarbij u het beste communiceren kunt.
Erkend leerbedrijf logo

Missie & Visie

Wij streven naar adequate zorg en goede samenwerking met de huisarts, en overige (para) medici, om de doelstellingen van onze cliënten te verwezenlijken. Dit wordt versterkt door onze diverse culturele achtergrond waarbij het inlevingsgevoel centraal staat. Wij treven naar een transparante en gelijkwaardige relatie met onze client, zonder dat onze kernwaarden; Passende hulp, Persoonlijke benadering, en Professionaliteit ondergesneeuwd raken.Tevens leven wij in een maatschappij waarbij er een dubbele vergrijzing heerst, we worden steeds ouder dus zorgbehoeftiger. Wij zijn van mening dat kwalitatieve en veelzijdige zorg alleen plaatsvindt als we preventief leren handelen, en blijven zoeken naar innovatieve oplossingen.

Thuiszorg aanvragen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.

Ellen
Ellen

Uitstekend thuiszorg verleend voor mijn moeder. Mijn moeder is ontzettend blij met de hulp van deze dienstverleners.

Stefan
Stefan

Mensen met het hart op de juiste plaats. Mijn ouders zijn erg blij met de hulp van dan deze zorgverleners.

Jolien
Jolien

Behulpzame medewerkers in moeilijke tijden met veel persoonlijke aandacht en goede communicatie.

Mehmet
Mehmet

Behulpzaam en zorgzaam met mantelzorg voor mijn moeder. Denken mee in oplossingen bieden betrouwbare zorg.